Намалена е видимостта в областта

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:14 / 29.03.2011
437
До 50-100 м. е намалена видимостта в почти цялата област заради падналата мъгла, съобщи дежурният в ОПУ - Бургас. Пътните настилки в Бургаско са преобладаващо сухи. Няма въведени нови ограничения за движение. В сила остават обичайните. Остава затворен Върбишки проход. Забранено е преминаването на товарни автомобили през Дюлинския проход, заради свлачище и стеснение на пътя. Забранено е преминаването на камиони над 10 тона по пътя Черница - Сунгурларе - Чубра, както и на камиони над 20 тона по пътя Провадия - Айтос. В ремонт е пътя Бургас- Малко Търново, местата, на които се работи са сигнализирани. По същият път заради свлачище е затворен участък между местността Босна и село Звездец. Движението на автомобили е отклонено от км. 280-ти до км. 282- ри по обходен път, който е обозначен и преасфалтиран. Друго свлачище, което е засегнало пътя има и в участъка от Малко Търново до ГКПП при км. 318- ти.
Ограничена е видимостта в града заради падналата мъгла. Влажни са пътните настилки в Бургас. Движението се осъществява с повишена интензивност в централната част на Бургас и възловите кръстовища. Във връзка с изграждането на улица "Цар Петър" е затворено движението по нея в участъка от ул. "Иван Вазов" до ул. "Фердинандова" - ляво платно (посока "Билкова аптека"). Отваря се другото платно, по което ще върви градският транспорт, но временно се прекратява движението на тролеите Продължават ремонтните действия по ул. "Христо Ботев". Заради тези ремонти на успоредната ул. "Гладстон" е въведено двупосочно движение. Там е забранено паркирането на автомобили. Забраната не винаги се спазва, което допълнително затруднява движението. Цялостни ремонти в Бургас се извършват на улиците: "Гурко" и "Адам Мицкевич".

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).