Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Млади дами управляваха областна администрация за ден
Автор: Екип Burgas24.bg 17:28 / 22.03.2010Коментари (0)785
©
Четири млади дами управляваха Областна администрация Бургас през днешния ден. Мероприятието „ Мениджър за един ден" се провежда за девета поредна година по инициатива на „Джуниър Ачийвмънт България" и под патронажа на Министъра на финансите. Денят на младите мениджъри от Търговска гимназия, гр. Бургас стартира с работна оперативка в кабинета на Константин Гребенаров. На нея присъстваха областният управител и областната управителка за един ден, осемнадесетгодишната Гергана Димова, заместник -областните управители - Златко Димитров и Златина Дукова и техните приемственици - Габриела Енчева и Мирослава Колева, а ролята на пресаташе пое Моника Пенева. Гребенаров запозна мениджърите с функциите на областен управител и тези на администрацията подпомагаща дейността му. След разпределяне на ангажиментите за седмицата, всеки от новия екип премина към изпълнение на набелязаните задачи. Гергана Димова започна да подготвя речта си за откриване на общото събрание на ВиК Асоциация, по-късно през деня. След което се включи в прерязване на лентата на преименувания дом за медико-социални грижи „Вяра, надежда, любов". По време на мероприятието тя бе придружена от зам.-областната Златина Дукова и останалите от екипа. Младата дама откри общото събрание на ВиК Асоциацията, на което присъстваха 13-те кметове на общините в областта, като за миг не изпита притеснение да говори пред толкова много управленски фигури, събрани на едно място. До края на деня в графика на младата областна управителка и екипът й са вписани още посещения на две изложби и литературно четене, посветено на Световния ден на поезията и Първа пролет.

Програмата на младия екип включваше както светски изяви, така и такива, на които се взимаха изключително важни за областта решения.

Настоящата инициатива „Мениджър за един ден" е част от дейността на областния обществен съвет за превенция и противодействие на корупцията, с която се цели публичност и прозрачност в работата на институциите. От своя страна областният управител апелира повече ведомства и фирми да вземат участие в тази програма, което ще бъде полезно, както за тях самите, така и за бъдещите управленски кадри. Настоящото прессъобщение подготви и изпрати до Вас - представителите на медиите - Моника Пенева, „пресаташе за един ден" на Областна администрация.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пожари 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: