Младежи организират кръгла маса на тема "Екология"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
12:29 / 14.07.2010
1282
Тази събота в гр. Бургас ще се проведе Кръгла Маса на тема "Екологията и Младежта". Събитието, организирано от Сдруженията "Младежки Глас" и "Природа за България" е под патронажа на зам.-кмета по Екология и Евроинтеграция в Община Бургас - Атанаска Николова.

Основните теми, които ще бъдат обсъдени са начините да се насочи интереса на повече млади хора към опазването на околната среда, инициативи за популяризиране на Еко идеите, бъдещи инициативи с участието на младежи. Ще бъдат обсъдени взаимодействието между институциите, неправителствените организации и представителите на бизнеса. На кръглата маса ще присъстват Директора на РИОСВ, представители от Община Бургас, г-жа Златина Дукова зам. областен на Областна администрация гр. Бургас, Българска Фондация Биоразнообразие, представители на други екологични организации и институции.

Организаторите канят всички млади хора свободно да посетят Кръглата Маса и да изкажат свободно своето мнение. Тя ще се проведе тази Събота от 10.00 сутринта в х-л България, зала "Компас".


Виж коментарите (5)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).