Министър Младенов прекъсна почивката си и посети Царево

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:07 / 07.08.2012
1274
Министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов прекъсна почивката си за да направи проверка в Държавно предприятие "Българо - германски център за професионално обучение" (ДП БГЦПО) гр.Царево и заедно с Кмета на Община Царево инж.Георги Лапчев и директора на БГЦПО - Царево Нели Бъчварова обсъдиха настоящи и текущи проблеми, както на центъра, така и на всички дейности попадащи под опеката на социалното министерство. Министър Младенов заяви ангажимент към общината за още по добра комуникация и сътрудничество. Използвайки най-добрия измежду центровете за обучение в България, ще бъдат организирани поредица от форуми съвместно с кмета на общината, областния управител и Министерството на труда и социалната политика, които ще се проведат в Царево, имащи за цел да рекламират дейностите и възможностите на този обучителен център.

При закрити врати кмета на общината и министъра обсъдиха важни, пряко касаещи общината дейности и бъдещи решения. И двамата бяха видимо доволни след приключване на тежката среща.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).