Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Инвестицията в 130-я обект на веригата е близо 12 млн. лв.

Първият магазин Lidl в Карнобат отвори врати на 21 септември - на бул. "Москва" № 24А. Инвестицията в новия обект е близо 12 млн. лв., като 22 служители получават сигурна работа и възможност за професионално развитие. Така обектите на веригата в цялата страна са вече 130, а населените места, в които тя присъства – 57.

Новият Lidl магазин е оборудван по най-съвременни технологични и екологични стандарти. Разполага с LED осветление, електронни ценови табели и 5 стандартни каси. Всички системи в сградата се управляват от BMS (Building Management System) – компютърна система за сградна автоматизация, която дава възможност за оптимизиране на разходите за енергия. Хладилната инсталация на обекта се захранва с нискоемисионен хладилен агент.

Модерната визия на магазина, широката търговска зала от 1400 кв. метра и удобната подредба на продуктите гарантират по-бързото и лесно пазаруване. За допълнително удобство на клиентите обектът разполага и със 102 широки паркоместа, както и със зарядна станция за електрически автомобили.

"Магазинът, който откриваме днес тук, в Карнобат, е много специален за нас, защото е 130-ят обект на Lidl в България. Така Карнобат става 57-ят град, в който нашата търговска верига предлага качествени продукти на достъпна цена. С този нов магазин продължаваме устойчивото разширяване на магазинната ни мрежа в страната. Радостни сме да бъдем близо до хората в Карнобат и да им осигурим възможност за лесно и приятно пазаруване, което пести време и средства. Уверени сме, че инвестицията от близо 12 млн. лв. за изграждане на магазина, допринася и за икономическото развитие на града“, каза Доротея Митева, директор "Продажби и логистика“, Кабиле в Лидл България.

Сред официалните гости на откриването на новия магазин на Lidl бе и кметът на Община Карнобат Георги Димитров.

"Сбъдна се една от мечтите на хората от региона – в града ни най-сетне да има голям и хубав магазин с всички удобства. Първият Lidl магазин в града е една от най-ценните ни придобивки. Благодарение на него жителите и гостите на града ни вече могат да се насладят на комфортно пазаруване и висококачествени продукти. Не на последно място това е и една много ценна инвестиция в развитието и обновяването на Карнобат“, заяви Димитров.

За тържественото прерязване на лентата местният ансамбъл "Карнота“ зарадва присъстващите с музикално и танцово изпълнение. По традиция, в деня на откриването посетителите на Lidl бяха посрещнати с подаръци, дегустации на продукти от собствените марки на веригата и изгодни предложения, както и много балони, игри и забавления за най-малките.

С изграждането на магазина в Карнобат Lidl допринася и за облагородяване на инфраструктурата около обекта. Обособени са нови зелени площи, а за поливането им е осигурена система за задържане и оползотворяване на дъждовната вода.

С отварянето на нови обекти на внимателно планирани локации в цялата страна, както и с иновативния си подход и бизнес модел, насърчаващ и подпомагащ развитието на българските производители, смарт дискаунтърът ще продължи да осигурява още повече възможности за качествено и умно пазаруване на своите клиенти и занапред.  

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 130 магазина в 57 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Влизането на България в Шенген
Градският транспорт в София
Катастрофи в България
Парламентарни избори октомври 2024 г.
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: