ЛИДЕР и Новото време поощряват талантливите зрелостници в Айтос

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:36 / 28.05.2009
596
Кандидатите за евродепутати от ПП Лидер и Новото време Емил Кошлуков и Алина Добрева наградиха 16 пълни отличници от СОУ "Христо Ботев" в Айтос. Изявените абитуриенти получиха уникалната възпитателна книга "1000 причини, с които да се гордеем, че сме българи", както и парична награда. Дарението е част от инициативата на коалицията „1000 книги за 1000 лидери".

„Считаме, че е изключително важно вие, младите хора на България, да се гордеете със своя произход и родина. Националното ви самочувствие ще помогне за вашето достойно реализиране в живота като лидери. България има нужда от вас." С тези думи се обърна към младите Емил Кошлуков на тържествената церемония вчера в айтоското училище.

С тържествен водосвет за здраве, успехи и достойна и морална изборна надпревара бе официално открит предизборния щаб на партия ЛИДЕР на улица „Васил Левски" №2 в сградата на бизнес-центъра. Освещаването бе извършено от отец Ромил Негозов от айтоската църква „Свети Димитър Солунски". С пожелание „лидерите" да пазят, ценят и градят с достойнство изконните български ценности към тържеството се присъединиха активисти и симпатизанти на партията.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).