Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Куката и Русата Златка в кървав екшън
Автор: Екип Burgas24.bg 11:02 / 10.06.2013Коментари (2)10780
© mister.bg
Кървав екшън с участието на плевенския кримигерой Камен Балбузанов-Куката и приятелката му Русата Златка вдигна накрак полицията в Слънчев бряг.

Мелето започнало към 3 ч призори вчера в дискотека "Час Пик". Преди това 36-годишният Куката, красавицата Златка Райкова и техни авери се забавлявали с изпълненията на Азис. По някое време в заведението бил и Димитър Желязков-Митьо Очите, който бил приятел с Балбузанов. Изведнъж обаче настанал бой, при който Куката сериозно пострадал.

Според първата версия съседна компания започнала да задява Златка. Куката побеснял и влязъл в схватка. Опонентите му обаче извадили мачете и нарязали главата му, гласяха слуховете за битката.

Версията на полицията обаче е доста по-различна. "Иззехме записи от заведението. След като ги изгледахме, се оказа, че Балбузанов се напил и започнал да се държи непристойно. Хвърлял лед по персонала, заяждал се. Наложило се охраната да го изведе навън. Сблъсъкът бил между него и охраната. При излизането навън се блъснал в стъкло и се наранил по главата", каза комисар Милен Димитров, шеф на ОДМВР-Бургас.

"Имаше много рани по главата. Обработихме ги и ги зашихме. Имаше мозъчно сътресение, защото непрекъснато се оплакваше, че му се гади. За щастие черепът му не бе пробит", разказа източник от бургаската болница. Той допълни, че Куката, като се окопитил, започнал да целува ръцете на медицинските сестри и да повтаря колко е щастлив, че оживял.

"Преместихме пациента в отделението по неврохирургия, но го предупредихме, че няма здравна осигуровка и трябва да плати престоя си", коментираха лекари. След няколко часа Куката подписал декларация, че напуска лечебницата доброволно. Казал на сестрите, че отива да се лекува в София.

Самият Балбузанов отричал да е участвал в бой. Споделил, че по време на купона в заведението отнякъде долетяла бутилка, която се разбила в маса и парчета от нея го одраскали по главата.

В полицията няма подаден сигнал за кървавата драма в Слънчев бряг. Ченгетата научили какво се е случило след информация от болницата и започнали разследване.
Любопитна подробност е, че в същото заведение били и еколози от четири регионални дирекции по околната среда. "Бяхме се събрали, за да празнуваме Деня на околната среда", коментира Бойчо Георгиев, шеф на екоинспекцията в Бургас. Той и колегите му обаче си тръгнали, преди да започне мелето.
Оцеляване

През последните години Камен Балбузанов-Куката оцеля при шест атентата срещу него. Килъри се опитваха да го убият с автомат "Калашников", с пистолет, взривиха и колата му. От МВР го сочат като една от знаковите фигури в плевенския подземен свят и свързан с наркоразпространението. Но досега няма криминални регистрации, нито присъда за дрога.
Заради един от неуспешните атентати в затвора за 20 години бе пратен Георги Петков-Дачи, сочен за част от групата "Килърите".



Източник: в. "Труд"



Още по темата: общо новини по темата: 1
10.06.2013 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Въх! ами сега сигурно Земята ще се завърти на обратно!...Аман от простотия!!!!
+3
 
 
"За щастие черепът му не бе пробит" Мен ако ме питате е голямо нещастие..
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Виж още:
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: