Кристиян Гьошев осъди "паяците" в Слънчев бряг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:12 / 18.03.2010
3037
Състав на Бургаския административен съд се е произнесъл миналата седмица с решение, в което е прогласил за нищожна наложената принудителна административна мярка - принудително преместване на автомобил с "паяк" - спрямо младият юрист Кристиан Гьошев. Пловдивчанинът, който още като ученик осъди министъра на образованието за отмяна на задължителните матури, летувал през 2009 г. на Слънчев бряг и паркирайки личния си автомобил Fait Bravo на място, където не било обозначено със знак, че има забрана за паркиране и престой, по-късно установил, че колата му я няма.

Той открил същата на наказателен паркин «Емона» и след двучасова разправия със служителите на паркинга, относно правилността на наложената му ПАМ, се наложило да извади 53 лв., за да си я получи.

В последствие обаче надъханият млад специалист по административно право, обжалвал пред Административен съд - гр.Бургас наложената му с констативен протокол мярка и спечелил делото, като съдът прогласил най-тежкия порок на административния акт - нищожност.

"Аз отивам на почивка, а те ме карат да пиша жалби. Не успях да се разбера на български и правен език със служителите на паркинга, нито пък с полицая и затова предприех законовия ред на действие. Издаваните актове от "паяците" се подписват от некомпетентни съгласно закона лица и абсолютно логично тяхната нищожност да бъде прогласена. В тази "черна каса" са попаднали незаконосъобразно хиляди левове, само се радвам, че моите ще си ги получа обратното", каза за Burgas24.bg Кристиан Гьошев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).