Короноваха новата Мис Несебър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:36 / 03.07.2013
1927
След продължителен спор заради много високото равнище на всички участнички журито, начело с Антония Петрова и проф. Атанас Семов от СУ короноваха новата Мис Несебър. Победителка стана Яна Неделчева, на 19 години. Тя впечатли всички с естественото си излъчване и лъчезарна усмивка.

Несебърското барби Ивелина Прунова връчи лентата на втората подгласничка - Неделина Маргенова, третата - Денис Хаджиева бе наградена от Мис и Мисис България Галена Димова.

Момичетата дефилираха със спортно елегантни тоалети, бански и официални тоалети. Най-забавен беше тура със задаване на въпроси към участничките - Антония Петрова ги подхвана с въпрос на кой известен автор е цитата "Красотата ще спаси света", кандидатът за президент и директор на Института по Европейско право проф. Атанас Семов не можа да избяга от стила си и попита коя държава в никакъв случай не бива да влиза в ЕС и защо протестират хората в София, а веднага след това Ивелина Прунова върна темата на това "колко трябва да е гръдната обиколка на една плейбойка"... Галена Димова искаше да узнае "външната или вътрешната красота е по-важна", а специалният гост от Ница проф. Жоел Ридо накара кандидатките да говорят на френски, като момичетата му отговориха с "je t'aime" (обичам те).

Водещи на конкурса бяха журналистката Нина Никол и колегата й по Европейско право Борислав Хлебаров.
Участничките си тръгнаха с много подаръци, вечеря и уикенд в луксозен хотел на морето, както и разходка с яхта.

Публиката не можа да скрие одобрението си за избора на журито и очаква забележителен успех на победителката в конкурса "Мис България".


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).