Кметът на Несебър със съболезнователно писмо до близките на Иван Славков

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:28 / 02.05.2011
2020
Съболезнователно писмо до близките и опечалените
на Иван Славков изпрати днес кметът на Несебър Николай Димитров. Ето и пълния текст:

Уважаеми близки и опечалени,

Като кмет на Несебър и най-вече като личен и добър приятел на Иван Славков, изказвам искрените си съболезнования към Вас. На 1 май всички ние загубихме една голяма и емблематична личност, която, сигурен съм, ще остане в сърцата на голяма част от българския народ.

За мен Иван Славков беше приятел, кумир и учител. Благодарение на него аз се научих да приемам нещата с усмивка и да вярвам в добрите дела. И освен приятелство което ни свързваше, както и колегиалните отношения в българския футбол, с Иван Славков имахме една и съща рождена дата. Това съвпадение може би беше своеобразен знак, който дойде, за да ми покаже, че в живота си човек трябва да бъде над нещата - максима, в която Иван Славков твърдо вярваше. Толкова широкоскроен, добродушен, всеотдаен, интелигентен, весел и неподражаем човек е трудно да намериш в наши дни, а и не е необходимо да търсиш, след като си познавал Иван Славков.

Заради всички тези негови качества и за това, което беше той, загубата му е още по-тежка. България и всички ние, за които той беше семейство и добър приятел, загубихме хумора, широкия мироглед, добротата, умението да даваш, без да искаш нищо в замяна и още куп позитивни качества, побрани в един-единствен човек. И тези които го познаваха добре, знаехме, че колкото и невероятно да звучи, това е истина, това беше Иван Славков!

Дълбок поклон пред светлата му памет!


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).