Кметът на Царево рекламира морето ни в Русия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:22 / 28.06.2010
388
Представянето на община Царево като атрактивна дестинация за руския туристически пазар е цел номер едно, която си поставя кметът Петко Арнаудов във визитата си до Русия, започваща на 29 юни. Той ще гостува в Москва по покана на представители на Българо-руския юридически клуб, който наскоро дари 55 000 евро за доизграждането на модерен музей в общинския център.

"Приемам това пътуване като възможност да представя на домакините предимствата на най-южната част по българското Черноморие, която предлага съчетание от луксозна база и съхранена природа. Един от ангажиментите, което съм поел пред местния бизнес е общината да придобие облик на цялостна дестинация, затова е необходимо да има повече забележителности за туристите. Музеят ще бъде една от тях", смята Петко Арнаудов.

По време на визитата си кметът ще проучи възможностите и за привличане на руски инвеститори. Програмата му в Москва, която включва срещи с юридическите и бизнес среди, продължава до 2 юни.

Източник: factor-bs.com


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).