"Карай по-бавно, живей по-дълго!" продължава и в Несебър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:43 / 09.09.2013
693
Кампанията "Карай по-бавно, живей по-дълго!" продължава на 11.09.2013г. от 10.30 часа в гр. Несебър. Целта на организаторите - "Обществен дарителски фонд - област Бургас" и Лайънс клуб Несебър, е да призоват шофьорите да бъдат по-съобразителни и спазват правилата по пътищата. В навечерието на новата учебната година, припомняме, че децата са нашето бъдеще и ще покажем, че с правилен подход на обучение бихме предпазили всички участници в движението.

Сто деца от детските градини "Яна Лъскова" и "Калина Малина" ще бъдат обучени на основните правила за движение лично от експерта Цветелина Рандева. А от 10,30 часа пред сградата на Пощата в новата част на гр. Несебър шофьори и пешеходци ще получат от малчуганите балони и стикери с надслов "Аз съм внимателен шофьор" и такива с логото на кампанията. Председателят на Общинският съвет Благой Филипов, който бе и застъпник на проекта, лично ще поведе децата и призове участниците в движението да "Карат по-бавно, за да живеят по-дълго!".

Проектът на Лайънс клуб реализира своите идеи благодарение на проведения Дарителски кръг, организиран от "Обществен дарителски фонд - Област Бургас". Моделът "Дарителски кръг" е въведен и разпространяван в България от Фондация "Работилница за граждански инициативи". ФРГИ е лицензиран партньор, част от мрежата на The Funding Network, UK, (Финансиращата мрежа във Великобритания), която от 2002 година насам обединява индивидуални дарители за финансиране на проекти за социална промяна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).