Какао бийч: Извиняваме се на клиентите за инцидента в дискотека "Bedroom"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
10:07 / 27.08.2012
1030
Какао бийч излезе с изявление по повод неприятния инцидент в дискотека Bedroom, която е част от комплекса Какао бийч. Ето какво се казва в него:

Поднасяме най-искрени извинения на всички наши клиенти. В нощта срещу неделя, група лица влизат в спор с друг клиент на заведението, който прераства в сбиване. Служители на охранителната фирма, отговаряща за обекта Bedroom реагират за секунди, за да прекратят инцидента. Групата от шест-седем мъже проявяват агресивност и нападат и охранителите. В заведението от към плажа, а не през централния вход влиза мъж, който произвежда няколко изстрели във въздуха. Охранителите на Bedroom са направили всичко възможно, за да прекратят конфликта и да запазят сигурността на посетителите, действайки адекватно и професионално. Наложила се е намеса и на отговорници на реда на съседни на Bedroom заведения. За съжаление никой не е застрахован от подобен неприятен инцидент, провокиран от хора, които отказват да спазват Закона и правилата в увесилителните заведения. Служителите на охранителната фирма нямат вина за сбиването, държали са се професионално и са действали по правилник за да запазят сигурността на клиентите в заведението.

Виж коментарите (2)

Още по темата (2):
28.08.2012 Жена в основата на боя в "Бедрум"
26.08.2012 Масово сбиване със стрелба в заведение край морето
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).