Изработват план за укрепване на свлачищната зона между Равда и Несебър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:14
331
Кметът на Община Несебър Николай Димитров  инспектира  текущия по улица "Христо Ботев“ в Равда ремонт на инфраструктурата. В момента се извършва подмяна на тротоарната настилка и бордюрите. Предстои цялостно преасфалтиране на улицата.

"Общината получи  финансиране   от МРРБ  за изработване  на план за укрепване на свлачищната зона между Равда и Несебър.  След  реализацията на брегоукрепването  ще бъде разработен проект за превръщане на  крайморската ивица в пешеходна панорамна алея, осигуряваща достъп до малките плажове в района.  Проектът е важен за  общността от гледна точка на инфраструктурната завършеност на крайбрежието  и развитието на туризма в региона“ – коментира кметът Димитров.

Община Несебър се подготвя за начало на  строителство на нова улица-  "Резвая“,  в Равда.  Строителство на нова инфраструктура бе извършено в  Гюльовца.   Рехабилитирана  е  ул. "Славянска“ и бе извършено  укрепвана на свлачище по ул. "Младежка“- и двете в Обзор. Изградена  е  нова автоматична поливна система за скоро оформените зелени площи по брега на река Двойница и в централния парк. Ремонтира се църквата "Св. Павел и Петър“ в Раковсково. Ремонтирани бяха улици в с. Баня и сградата на кметството в с. Паницово. Извършват се ремонтни дейности на уличната мрежа в с. Тънково.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Последни данни за туризма в Бургаско
Конфискувана от сгафил шофьор кола ще върши чудесна работа на пол...
В Бургаско се нареждаме на четвърто място по брой тежки катастроф...
Влезе в чужд гараж, после съжали
Англичанин отглежда канабис в дома си в Оризаре
Криминален тип от Бургас съсипа почивката на англичанка, отседнал...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).