Хванаха крадец, обирал домове в Каблешково

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:13 / 07.10.2013
474
На 04.10., около 13.00 ч. в Полицейски участък - Каблешково към Районно управление «Полиция» - Поморие, е получено съобщение от 28-годишен мъж от Каблешково, за това че от дома му, разположен на ул. «Хан Крум», е извършена взломна кражба на сак с дамски дрехи, несесер с чифт златни обеци, позлатена скъсана гривна, сребърни гердан и обеци и две бурканчета с монети за сумата от около 40 лева. Общата стойност на нанесената щета е в размер на около 500 лева.

В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на Полицейски участък - Каблешково е установен извършителя на кражбата - това е криминално проявения Й.А., 30-годишен от Каблешково, който е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа.

Констатирано е, че 30-годишния мъж е извършител и на втора кражба от частен дом в Каблешково, разположен на ул. «Любен Каравелов», обитаван от 62-годишна жена. Деянието е осъществено на 03.10.т.г., като в дома е проникнато през незаключена балконска врата. Отнети са: обеци и колие от бял хромиран метал, маркова стоманена гривна, златен пръстен с тегло около 4 гр., пръстен от злато и сребро с грамаж около 10 гр. и мобилен телефон. При извършеното претърсване откраднатите вещи са открити в дома на Й.А.

Работата по случаите продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).