Хотелиер от Слънчев бряг: Опитаха се да ме убият

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
17:54 / 01.05.2013
915
Опит за атентат срещу известния хотелиер от Слънчев бряг Веселин Налбантов е имало рано тази сутрин. Собственикът на хотелски комплекс "Колизеум" и 19-годишният му син като по чудо се отърваха от зверска катастрофа по пътя между Свети Влас и близкото село Горица, съобщава Флагман.бг. Неизвестни развили четирите болтове на лявата шофьорска гума на ловния му джип "Чероки" снощи пред дома му в Свети Влас. Петият оставили леко затегнат. Без да подозира за случилото се рано сутринта Налбантов се качил в джипа си с 19 годишния си син. Двамата се отправили към близкото село Горица. В един момент колата започнала да поднася и да се тресе. Хотелиерът набил спирачки и спрял, след което се обадил за помощ, пише БЛИЦ.

"Разминах се като по чудо от тежка катастрофа", потвърди и самият бизнесмен.

Веселин Налбантов е собственик на хотелски комплекс, в близост до плажа на Слънчев бряг. Той е член на УС на Съюза на собствениците в комплекса. Налбантов води ожесточена битка години наред срещу незаконните сергии, които грозят и сриват имиджа на курорта.

Само преди няколко дни той се е срещнал с представители на РДНСК, които са установили над 600 незаконни временни обекти в Слънчев бряг. Сергиите предстоят да бъдат премахнати, но за повечето от тях вече са взети наемите.


Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).