ГЕРБ Несебър подкрепи Димитър Бойчев срещу ТВ Скат

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:33 / 29.01.2009
1376
Несебърските гербери подкрепиха Димитър Бойчев, който скочи срещу Атака и ТВ Скат в компрометиращ репортаж, според който областният председател на ГЕРБ Бургас имал имоти в Слънчев бряг и връзки с несебърски бизнесмени. Ето и мнение на Златко Димитров, общински координатор на ПП ГЕРБ Несебър, изпратено до медиите:

Всички в Несебър са възмутени от предаванията на ТВ СКАТ, в които тенденциозно се оплюва един добър човек, какъвто е Димитър Бойчев. Право на строеж получавахме всички жители на общината. Такава беше социалната политика на кмета на Несебър Андрей Сариев. Тя е да се удовлетворят на 100% нуждите на всички млади хора и млади семейства. Да се оземлят младите хора с жилищни нужди, това означава нуждаещи се. Социално слаб не може да плати отстъпеното право на строеж. Това не са социално слаби хора, а млади жители на община Несебър. Общинският съветник Венелин Ташев се обади в тенденциозното предаване на ТВ СКАТ и говори против областния председател на ГЕРБ, защото благодарение на Бойчев се вдигна шум за заграбена улица в Несебър от същия този общински съветник. За първи път жителите на Несебър видяха бързата и навременна реакция на политика Бойчев.

Венко Ташев беше заграбил части от две улици в Несебър, около 35 метра от улица "Дюни" и улицата, намираща се между ресторанта на хотела и ЦДГ "Калина- Малина" в центъра на новия град с табели "платен абонамент". Сега си отмъщава. Но за Венко всички знаем, че има афинитет към улиците. Знаете за случая от 2005 г. , когато бившият кмет на Несебър Николай Трифонов му продаде абсолютно незаконно част от улица. За случая бе сезиран главният прокурор Борис Велчев, който разпореди проверка срещу несебърския кмет. Делото още не е приключило.

Недоумявам как е възможно журналисти да дават трибуна на хора като Венко Ташев и в същото време да манипулират истината за политици като Димитър Бойчев.


Виж коментарите (0)

Още по темата (60):
16.11.2010 Бургаски мюсюлмани отбелязаха Курбан Байрам на открито, искат джамия
31.03.2009 Община Бургас подготвя заповед за спиране строителството на джамията в квартал "Победа"
27.03.2009 Спряха СКАТ за съветниците, гласували срещу нея
26.03.2009 Комитетът за опазване на зелената среда подкрепи ТВ СКАТ
25.03.2009 ТВ СКАТ: Декларацията срещу нас е абсурдна
25.03.2009 Общинските съветници в Бургас приеха декларация срещу телевизия СКАТ
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).