Фатална катастрофа със загинал и тежко ранена заради пропуснат знак "Стоп"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:46 / 27.11.2013
998
Вчера, около 13.45 ч. на пътя с. Венец - Карнобат, настъпва пътен инцидент между товарен автомобил «Форд Куриер», със сливенска регистрация, управляван от 40 год. К.К. от Сливен и товарен автомобил «Мерцедес 1114», с варненска регистрация, управляван от 55 год. Х.Й. от Варна.

Причини за ПТП-то: водачът на т.а. «Форд», излизайки от четвъртокласен път за с. Церковски не спазва пътен знак «СТОП» и отнема предимството на движещия се по главния път с. Венец - Карнобат т.а. Мерцедес». От ПТП-то на място загинал водачът на л.а. «Форд» - К.К., а е ранена седящата на предната дясна седалка пътничка - Р.А., 38-годишна от Сливен, която е настанена за лечение в отделение «Реанимация» на МБАЛ - Бургас, с диагноза «политравматизъм - контузия на главата, гръдна травма, фрактура на левия крак и таза», с опасност за живота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).