Фалшива тревога за удавено дете на плаж "Липите", то се скрило от уплаха

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:14 / 20.07.2012
823
Кметът на Синеморец Костадин Динков съобщи, че по-рано е бил на плаж "Липите", но е отпътувал за плаж "Бутамята", който се намира в близост до мястото, където е станал инцидента. Там той потърсил съдействие от концесионера, за издирване на 11-годишно дете. Неговата майка подала сигнала, че то също е удавено, тъй като не могла да го открие.

Според Динков, към този момент детето е открито. По думите му, то се е скрило от уплаха, след като е станало неволен свидетел на инцидента на плаж "Липите". Кметът на Синеморец потвърди, че спасените по-рано младежи са много уплашени, но в добро физическо състояние.

"Въпреки, че плажа е неохраняем го посещават много хора. Лично аз съм слагал табелите на български, английски и руски език.", каза Костадин Динков.

По думите му, когато на плаж "Бутамята" имало червен флаг за забрана влизане във водата, хората предпочитали да посещават неохраняемия плаж "Липите".

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).