Ели Герасимова реди абстрактна живопис в Приморско

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:29 / 30.08.2012
785
На 1 септември от 19:00 часа в Изложбената зала на Община Приморско Ели Герасимова ще представи своите платна на тема "Морска приказка". В рамките на седмица жителите и гостите на морския град ще могат да се насладят на уникалната абстрактна живопис на младата художничка, която впечатлява и провокира с богатия си и ярък колорит.

Чрез композициите си Ели Герасимова изследва пътя на смесването и обединението на отделни елементи и материали -хартия , метал, глина, плат и други, вплетени в една емоционална атмосфера. Изпод ръцете и излизат нови форми и пространства, родени от динамиката на цветовете й енергията на жеста и щриха. Културна, експресивна и богата като цвят, живописта и има качествата на една поетично пресъздадена природа.

"Щастлива съм, че имам привилегията да живея и творя през пролетта и лятото тук на морския бряг в Приморско повече от седем години. Ще се радвам, ако в картините ми всеки от вас открие своята морска приказка'' споделя авторката по повод предстоящото откриване.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).