Елена Иванова: Туристическата индустрия в България има своите плюсове и минуси

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:52 / 27.09.2011
546
България, със своята уникална природа, богата история и културно-исторически традиции, е част от световното наследство и прекрасно място за туристи от целия свят. От всички нас зависи, не само да опазим, но и да съхраним и развием това, което ни е дадено от природата и с общи усилия, труд и целенасочена, разумна и далновидна политика и стратегия да превърнем страната в една от най-желаните, атрактивни и предпочитани дестинации за милионите туристи по света. Това каза Елена Иванова, председател на УС на СНЦ "Съюз на собствениците"- Слънчев бряг по повод днешния Световен ден на туризма. 

По думите й туристическата индустрия в България има своите плюсове и минуси, своите силни и слаби страни. Безспорен е фактът обаче, че тя е един от най - предизвикателните отрасли в икономиката ни и това ни задължава да работим с особена и още по-голяма всеотдайност за нейното бъдеще, допълни Иванова.

По повод днешния празник поздравителни адреси от сдружението са изпратили до всички негови партньори, институции, приятели. В деня на празника, нека си пожелаем преди всичко здраве, оптимизъм и вдъхновение в съвместната ни работа, още по-високи успехи, удовлетворение от вложения труд, се казва в поздравителния адрес.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).