ЕВН заподозря възможност за спекулации в резултатите от одита на ДКЕВР

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
16:26 / 13.07.2010
674
По повод публикуваното резюме на доклад за извършен одит, на интернет страницата на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране с дата 12.07.2010 г., прави впечатление,
че въпросният документ съдържа редица констатации и заключения, за които не е ясно как са формирани. Това се казва в становище на ЕВН, разпратено до медиите, по повод доклад за извършена проверка на регулатора, за което Plovdiv24.bg писа сутринта.

ЕVN Bulgaria все още очаква да получи пълния текст на регулаторния доклад, на който е базирано въпросното резюме.
Без наличието на доклада, публикуваното резюме създава предпоставки за спекулации и интерпретации, от които EVN Bulgaria не желае да бъде част, се казва още в писмото на компанията. Намерението на ДКЕВР да предостави само констативни протоколи, а не целия текст на доклада, не спомага за постигане на максимална информираност на обществото, прозрачност и конструктивен диалог, които са сред основните принципи на компанията, категорични са от там.

Виж коментарите (4)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).