Джевдет Чакъров прави първа копка на канализация в Приморско

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:15 / 03.02.2009
533
Проектът по оперативна програма „Околна среда" за канализация на Северни, Южни територии и с.о. „Узунджата", ІІ етап - Канално - помпена станция 1А и 2А, с колектори и тласкатели до ПСОВ - Китен, стартира на 10 февруари в гр. Приморско. Първа копка ще направи министърът на околна среда и водите Джевдет Чакъров и кметът на община Приморско Лиляна Димова.

На церемонията, която ще започне в 11 часа в района на „Малката Перла", ще участват още вицепремиерът Миглена Плугчиева, председателят на Парламентарната комисия по околната среда и водите Георги Божинов и областният управител на Бургас Любомир Пантелеев.

Сред официалните гости ще бъдат още областен управител на Варна Христо Контров, кметовете на общините Бургас, Варна, Добрич, Бяла, Несебър, Поморие, Созопол, Царево, Шабла, Малко Търново и други.

Проектът е на обща стойност 21 151 908 лв. Фирмите изпълнители на проекта са Дружеството по ЗЗД „Кристална вода" и „Главболгарстрой" - София.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).