Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Диджей празнува рожден ден на Cacao Beach
Автор: Екип Burgas24.bg 12:11 / 29.08.2013Коментари (0)772
©
На 31 август, прочулия се отвъд границите на Европа български DJ СТАН КОЛЕВ, ще отпразнува собствения си рожден ден с парти, на което главно действащо лице зад пулта ще бъде самият той. И този път сетът му ще оживи публиката на плажния клуб Cacao Beach със своите грабващи мелодии, хипнотизиращи вокали, елегантно внесените в музиката му елементи от автентичния български фолклор и с въздействащите си акорди, лупове и бас линии.

Стан заминава да живее в Маями още в ранните години от своя живот. От 1996г. той започва да продуцира собствена музика, ориентирана главно в жанра progressive house. Вдъхновен от родния фолклор, той успява да пробие с трака "Де Мома Де" в UK Top 40 Dance Chart. Парчето му донася световна популярност, а след завидна дискография от тогава до днес той се превръща в един от най-продаваните артисти в Beatport.

Като DJ, СТАН КОЛЕВ е бил резидент на такива фамозни клубове като "The Living Room", "Opium", "Prive" и става един от пионерите на така наречения Miami South Beach Sound - звученето, което винаги те кара да се разтанцуваш на дансинга, независимо дали си на плажно парти или в някой градски клуб. След резидентството по клубовете на Маями, Стан започва да получава покани като DJ за такива престижни места като Зимната Музикална Конференция в Маями - WMC (Winter Music Conference), "Cielo" (Ню Йорк), "Ibiza" (Вашингтон), "Sancturay" (Дубай), "Progressive Daddy" (Москва).

Авторските му тракове влизат в компилации на такива известни имена като Hernan Cattaneo, Paul Oakenfold, Erick Morillo, Nick Warren, на такива значими музикални брандове, какъвто е Global Underground, както и в така прочутата серия Buddha Bar. Сред по-популярните му колаборации са тези с швейцарската хаус принцеса Dinka, Chris Reece, Mat Darrey, израелският DJ и продуцент от Тел Авив Matan Caspi (www.facebook.com/MatanCaspi1). Последният ще е специален гост на партито на СТАН КОЛЕВ в последния ден от август, наред с DJ Boryana (www.facebook.com/djboryana), с която Стан има романтична връзка.

Празничната вечер, с която на CACAO BEACH ще кажем довиждане на най-летния месец в годината и ще отпразнуваме рождения ден на DJ СТАН КОЛЕВ, ще стартира в 23:00ч. на 31 август, петък. Входът ще е 15 лева.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофи в България
Природни стихии
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: