Детски спортен празник на стадиона в Несебър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:44 / 18.05.2009
459
Със спортни състезания, организирани от община Несебър, на градския стадион на града, беше отбелязан официалния празник на спорта вчера. Над 300 деца от 2 до 8 клас от училищата в Оризаре, Тънково, Гюльовца, Обзор, Св. Влас, Кошарица и Несебър взеха участие в игрите.

Състезанията бяха по футбол, народна топка, от типа „Бързи, смели, сръчни" и крос. На стадиона мереха сили 7 отбора по футбол, 7 тима по народна топка и 4 за „Бързи, смели, сръчни".

Кметът на Несебър Николай Димитров и зам.-кметът по „Обществен ред, спорт и младежки дейности" Янаки Стоянов бяха сред гостите на събитието. Градоначалникът поздрави участниците в спортния празник, като сподели с ръководителите на отборите, че община Несебър има идея да обогати спортната база в близките години.
За малчуганите, взели участие в празника, организаторите бяха приготвили награди, като всеки ученик имаше правото да си избира сам подаръка. Сред предметите, грабнали погледа на децата, бяха футболни топки, въжета за скачане, хилки за игра на тенис на маса, малки спортни чантички, портмонета, плюшени играчки.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).