Децата в Несебър продължават да се забавляват по програмата "Синьо лято"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:22 / 25.06.2010
573
И през месеците на лятната ваканция община Несебър ще предложи на децата приятни занимания по програмата за летни игри и спорт "Синьо лято", която е част от програмата за извънучилищни дейности "Аз живея в Несебър". "Синьо лято" стартира на 1-ви юни - с детския празник, организиран от община Несебър, който зарадва децата и им даде възможност за изява на две сцени и в двете обединени детски заведения на територията на града.

През месеците на лятната ваканция програмата е ориентирана към децата от 6 до 12 години, които живеят или прекарват ваканцията си в Несебър и ще се реализира под ръководството на преподаватели по физическо възпитание и спорт от общинските училища. Целта на програмата "Синьо лято" е да се осигури възможност на децата, през свободното от учебни занятия ваканционно време, за общи игри и спорт - на открито и в безопасна среда, както и да се развиват нагласи към здравословни и активни занимания през ваканцията. Различните прояви в рамките на програмата ще са на спортната площадка на Северния крайбрежен булевард на града.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).