ДЕЛА продължава с обвиненията срещу Община Несебър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:09 / 25.02.2010
910
Продължава задочния спор между партия ДЕЛА и Община Несебър. От партията отново изскочиха с обвинения, че кметът Николай Димитров бяха от отговорност. Ето и поредното писмо от ДЕЛА:

Общинската власт в Несебър отново прави отчаяни опити да бяга от отговорност за злоупотребите при фиктивния ремонт на пътя Обзор-Приселци, заяви председателят на партия ДЕЛА Атанас Терзиев. От ДЕЛА отново напомнят, че не става дума за некачествени ремонтни работи, както сега твърди кметът Николай Димитров, а за път, който въобще не е правен през 2009 г. „Всички хора, които пътуват по този път, знаят, пътят е изграден поне преди 3 години и по изплатения договор не е излят нито кубик бетон, нито е положен и кг. желязо, както се твърди в приемателния протокол и както е видно от договора, в който е заложено изграждане на нов път. След като от бюджета бяха изплатени 200 хил. лв. трябваше да имаме 1 км. нов път, а в действителност това е старата отсечка, изградена преди години". Това е поредният отчаян опит на Николай Димитров да заблуди обществеността в Несебър и да се задържи на власт, заявяват още от несебърската партия.

От ДЕЛА поискаха кметът да представи пред медиите протокола на комисията, която сам е назначил, уж за да проверява неговите решения. Атанас Терзиев настоя още кметът да обяви кои са хората, които са участвали във въпросната комисия, за да бъдат и те подведени под отговорност.

По повод заведеното дело за клевета срещу него от несебърския кмет, Терзиев заяви, че това е отчаян ход с цел запазване на поста и че всички изнесени факти са достояние на цялата несебърска общественост, което ще стане ясно в съда и от проверките на прокуратурата. Припомняме, че Атанас Терзиев поиска оставката на кмета, след като по медиите излязоха снимки на Николай Димитров и арестувания заедно с Алексей Петров Марчело Джотолов, който дейно е участвал в предизборната му кампания по време на местните избори през 2007-ма.

„Няма да се оставим да бъдем сплашени и ще продължим да изнасяме скандални факти, докато не отвоюваме община Несебър от мафията", добави още Терзиев.


Виж коментарите (0)

Още по темата (41):
18.02.2011 Кметът на Несебър: Социалната програма е за хиляди хора, а не за няколко
души
16.02.2011 Община Несебър: Политически спекуланти спират социалните помощи за бедните
14.10.2010 Общинският съвет в Несебър разваля сделката с "Феста"
14.10.2010 ДЕЛА: Борбата ни срещу порочния договор за делфинариума даде резултат
14.10.2010 Общинският съвет на Несебър обсъжда сделката за делфинариума
28.09.2010 Несебър разваля договора за делфинариума с "Феста"
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).