Царево с нов герб

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:57 / 05.12.2012
1080
От днес Община Царево е с нов герб. Това стана ясно на днешното петнадесето тържествено заседание на общинският съвет. Основен акцент на сесията беше втората точка от дневния ред, докладна записка, внесена от кмета инж. Георги Лапчев - Одобряване на символ - Герб на Община Царево и приемане на нова Наредба за символите, почетните знаци, почетните звания, годишните награди и празниците на Община Царево.

Спецален гост на заседанието беше проф. Божидар Йонов, който е бил част от журито за избиране на новия символ на морската община. Гербът на Царево е създаден по проект на студенти от Националната художествена академия и е избран сред 70 проекта на общо 50 автора.

"Пожелавам ви успех и на добър час с новата визия" - така завърши поздравителната реч на професор Йонов, отправена към кмета, общинските съветници и присъстващите в залата.
В края на заседанието за пръв път бе представен новият рекламен клип на Община Царево, изготвен от младия режисьор Андрей Хадживасилев. При заснемането на рекламният видеоклип е използвана професионална снимачна техника, използвани са въздушни кадри, а формата на сниманият материал е "HD". Самият клип и въздушните снимки могат да бъдат видяни на новият официален сайт на Община Царево - www.tsarevo.org.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).