Баба и дядо едва не починаха при пожар, намериха дядото подпийнал

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:43 / 26.03.2012
625
На 25.03.т.г. около 19.29 ч. в Районно управление «Полиция» - Сунгурларе е получено съобщение за възникнал пожар в частен дом, разположен на ул. «Гео Милев» № 23 в града, обитаван от самотно живеещите - Ц.П., 88-годишна и С.П., 90-годишен / трудно подвижни поради здравословни причини/.

Установено е, че пожара е възникнал в приземния етаж на къщата и вероятно поради неподвижността си възрастните хора се намират в жилището. Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци.

След отваряне на входната врата на къща, на приземния етаж на пода в коридора е открита Ц.П., без жизнени функции. На пострадалата е оказана първа медицинска помощ, като е транспортирана в МБАЛ - Бургас, където след намесата на лекарски екипи жизнените й функции са възстановени и в последствие жената е предадена на близките си, без наранявания в следствие на пожара.

При извършения оглед в двора на къщата, на около 30 м. северно от сградата, в района на стопанските постройки, е открит 90-годишния С.П. / същият бил във видимо нетрезво състояние, без наранявания и видими следи от пожара/. Според огнеборците причината за възникване на пожара вероятно е късо съединение на ел. разклонител в едно от помещенията в приземния етаж на къщата. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Сунгурларе.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).