БСП представи своя кандидат за кмет в Община Руен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:49 / 28.09.2009
910
Андрей Храниславов е кандидата за кмет на Коалиция за България в Руен. Той бе представен на пресконференция днес от обласния съюз на БСП в града. След месец ще се произведат частични избори за кмет на Община Руен. След влизането в парламента на Дурхан Мустафа, за кметското място до днес са се кандидатирали 7 души. През 1994 година Храниславов е издигнат за кандидат за народен представител и малко не му достига да влезе в парламента. Той е женен с две деца и дълги години е стопански ръководител в Руенска община.

На въпрос дали кандидатът за кмет Храниславов разчита в помощ да му бъде разиденението на ДПС в Общината, заради повече от десетте спрагани имена - кандидати за поста Пенко Атанасов от БСП - Бургас отговори така: "Смятам, че това ще ни е от полза, като се има в предвид, че и от ПП ГЕРБ в Руен едва днес впрегнаха имена за кандидати за поста".

В предизборната си платформа Храниславов ще заложи на решаване на най-наболелите проблеми в общината като сметосъбирани и инфраструктура. Според него от съществено значение е и диалога с местното население: "Предходния кмет нито веднъж не се срещна с хората в Руен, смятам, че това е от особено значение, за да се запознаеш с проблемите, които касаят жителите там", заяви Храниславов.

От утре социалистите разкриват и предизборен щаб в руенска община. До този момент кандидатурата на Храниславов са подкрепили от Областния съвет на ветераните в червената партия.


Виж коментарите (0)

Още по темата (16):
25.10.2009 Новият кмет на Община Руен е Исмаил Осман от ДПС
24.10.2009 Днес се провеждат частични местни избори в Община Руен
23.10.2009 Три партийни кандидатури са издигнати за частичните кметски избори в бургаското с. Дюлево
23.10.2009 Четири партийни и три независими кандидатури на изборите в Руен
23.10.2009 Упражнява се натиск върху хората в община Руен, според ГЕРБ-Бургас
23.10.2009 ОИК- Руен има готовност за провеждане на частичните избори
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).