Автомеле в Слънчев бряг, бебенце с опасност за живота

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
10:47 / 14.09.2012
1079
Вчера около 17.10 часа в Слънчев бряг на главния път, срещу бензиностанция «OMV», при суха пътна настилка и добра видимост настъпва ПТП с участието на лек автомобил «Ауди А4» с бургаска регистрация, управляван от 23 год. А.П. от гр. Свети влас, лек автомобил «БМВ» с бургаска регистрация, управляван от 29-годишната М.М. от гр. Бургас и товарен автомобил «Фолксваген Транспортер» с бургаска регистрация, управляван от 47 год. Ю.А. от с. Страцин.

Водачите са изпробвани за алкохол с дрегер, който е отчел нулеви резултати. От ПТП-то в МБАЛ Бургас са транспортирани: водачката на л. а. «БМВ» с фрактура на ляв долен крайник, настанена в МБАЛ Бургас, без опасност за живота и 1 год. А.П., с черепно мозъчна травма, настанено в ОАРИЛ с опасност за живота.

Причини за ПТП-то: водача на л.а. «Ауди А4» излиза от бензиностанцията и предприема завой наляво, отнемайки предимството на л.а. «БМВ», като го удря в задна лява част, вследствие на удара автомобила се завърта и влиза в лентата за насрещно движение и се удря челно с т.а «Фолксваген Транспортер».

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).