Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
АМ "Тракия" гълта още 30 млн. заради Станишев
Автор: Екип Burgas24.bg 10:56 / 07.08.2010Коментари (3)760
© Burgas24.bg
Ако се потвърди, че част от Лот 1 на автомагистрала "Тракия" в участъка между Чирпан и Стара Загора има опасност да потъне, правителството трябва да отдели нови между 20 и 30 милиона лева. Това обяви в Раковски премиерът Бойко Борисов. По думите му парите ще отидат за укрепване на калпавата магистрала, която предшественикът му Сергей Станишев бързал да открие. "Дай Боже, магистралата да не е пропаднала, както ми докладват. Виждате, че разплащаме много пари от предишните години. Но е факт, че въпреки кризата в момента стабилизираме финансите и започваме да даваме и на по-малките градове", уточни премиерът. Пред гражданите на Раковски, където даде старт на ремонта на пътя от общинския център до екозавода в Шишманци, той обеща, че щом пътят бъде завършен, ще разпореди изплащането на останалата част от необходимата за ремонта сума.

Предварително кабинетът отпусна 1,5 милиона лева. Нужни са още около 5 милиона. "Кръв ми капе от сърцето за 260-те милиона, които дадохме за хеликоптерите. Можете да сметнете колко пътища са могли да се оправят с тези пари", каза още Борисов. И допълни, че "Кугърите" е трябвало да бъдат разплатени още в началото на миналата година.

След това премиерът не пожела да счупи бутилката шампанско по време на първата копка преди ремонта на пътя в Раковски. След като бе поканен да изпълни традицията и да разбие шампанското в началото на строителните дейности, Борисов обяви: "Нищо няма да чупя, дайте го на хората да го изпият, на стар път шампанско не се чупи, почвайте да работите". След това подкани с махане на ръка багериста да пристъпи към работа. Работникът в кабината обаче явно не чу заръката му, защото дръпна лоста и лопатата на машината счупи бутилката.



Източник: в. "Стандарт"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Магистралата е пропаднала и аз го видях с очите си! Срам е, че чисто нова магистрала беше закърпена в името на това да се пререже предсрочно лентата и да се препише заслуга, а колко народ ще се утрепят или смеят няма значение. Няма ли този долен комунист Станишев да го вкарат в затвора при анадолските.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Катастрофи в България
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: