N.O.H.A. ще почерпят с кафе 5 свои фена в Созопол
Автор: Екип Burgas24.bg 11:40 / 09.07.2009Коментари ()635
©
На теферич на плажа в Созопол, музикантите от група N.O.H.A. ще изпият поредната доза кафе, заедно с петима свои фена, закупили предварително билети за концерта им на 31 юли. Зашеметяващата Минерва обеща лично да се заеме с приготвянето на испанската енергийна бомба "Café con Caña", възпята в култовия хит Tu Café.

Междувременно, групата продължава подготовката за лятното си турне в България, което започва на 29 юли с концерт във Варна, преминава през Несебър, Созопол и завършва на 1 август в Лозенец. Музикантите споделиха, че дългите нощни партита в продължение на четири поредни дни въобще не ги притесняват, тъй като българската публика им действа буквално като свръхдоза адреналин. Колоритният MC Chevy се е подготвил за най-малко 10 стейдж-дайва и поне 50 истински гмуркания в морето. Още с първата си изява на български терен миналата година, N.O.H.A.показаха, че звездоманията им е чужда. Бандата обича да се потапя в автентичната атмосфера на всяка една от страните, които посещава. Най-новият им хит "Boom", описва динамиката, която изпълнителите са преживели по време на концертите си в различни краища на света, като в припева възпяват и преживяванията си в София. Този път N.O.H.A. ще имат пълна свобода да опознаят и българското Черноморие - два дни от простоя си у нас космополитната група ще разгледа Лозенец и околните местности и курорти.

Промо билетите за „TEREN & N.O.H.A. on Tour" на цена от 25 лева, вече са изчерпани. От вчера (8 юли) стартира предварителната продажба на билети от 30 лв., като на място цената им ще бъде 35 лв.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/NOHA-shte-pocherpyat-s-kafe-5-svoi-fena-v-Sozopol-99499
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.