Релаксация с произведения на изкуството предлагат в бургаска галерия
Автор: Екип Burgas24.bg 09:57 / 17.02.2009Коментари ()4247
©
Галерия „Богориди" и Алианс за Прогрес - Бургас предлагат на бургазлии нов, алтернативен начин за почивка, релаксация и общуване. В новата зала „Хоби" на галерията, която ще започне работа от 1 март, са добре дошли всички, които имат отношение към изкуството и вярват в неговата вдъхновяваща и релаксираща сила. Вратите на галерията са отворени за млади майки и домакини, които скучаят в къщи; работещи уморени от еднообразните си служебни задължения; забързани бизнесмени, търсещи активна почивка; деца, родители, баби и дядовци - цялото семейство.

Зала „Хоби" дава нова възможност за изява и социални контакти. В галерията можете да намерите ново хоби или да споделите своето. Ако сте сръчни, но нямате място и материали, с които да работите, ако искате да усвоите нови умения и техники, които да използвате в свободното си време, за да разкрасите дома си или да направите уникален подарък за любимите си хаора, Вашето място е в зала Хоби. Галерията ще предлага свободни занимания с художници - консултанти, тематична групова работа с преподаватели в определени часове и дни от седмицата, арт - терапия, ръчно изработени сувенири, които да закупите.

Дейността на зала „Хоби" ще стартира с три тематични курса за възрастни - живопис, приложни техники и тъкане. Продължителността е два месеца, а занятията ще се провеждат веднъж седмично. За повече информация можете да посетите галерията, или да се обадите на телефон(можете да видите адреса и телефона на галерията в Справочника на Burgas24.bg).


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Relaksaciya-s-proizvedeniya-na-izkustvoto-predlagat-v-burgaska-galeriya-77572
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.