Катастрофа на пътя Карнобат-Айтос, 6 пострадали
Автор: Екип Burgas24.bg 11:29 / 25.01.2009Коментари ()818
© Burgas24.bg
Два леки автомобила са се сблъскали челно при катастрофа на пътя Карнобат - Айтос. Инцидентът е станал вчера около 17:20 ч., научи Burgas24.bg.

На разклона за с.Пирне на прав път с наклон при изкачване АЗ 2101 с бургаска регистрация, управляван от 32 год. И.К. от с. Драгово, общ. Карнобат се блъска в т.а. Ситроен Джъмпер, с бургаска регистрация, управляван от 56 год. В.В. от с. Пирне, общ. Айтос. По информация на Националния медицински координационен център пострадали при инцидента са шестима души. В последствие обаче по-сериозно пострадали са се оказали двама от пътуващите в лекия автомобил - 29 годишната А.И. от София, прегледана в МБАЛ Бургас, с фрактура на лявата ключица, без опасност за живота, която е освободена за домашно лечение, както и синът на водача на автомобила - Д.К., 8-годишен от София, който след преглед е настанен в МБАЛ Бургас, с комоцио, без опасност за живота.

Причини за катастрофата са неспазване на знак СТОП от страна на водача на товарния автомобил Ситроен, който пресича пътя Айтос - Карнобат с посока на движение с. Пирне - с. Поляново, отнемайки по този начин предимството на лекия автомобил ВАЗ, движещ се по пътя Айтос - Карнобат, без включени светлини.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Katastrofa-na-putya-Karnobat-Aitos-6-postradali-74491
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.