Лъскави хотели по морето държат туристите на пости
Автор: Екип Burgas24.bg 08:42 / 06.08.2015Коментари ()957
©
Лъскави хотели по морето държат туристите на пости. Евтини манджи от картофи, ориз, боб, тиквички, печени чушки и патладжани са всеки ден в менюто за ол инклузив, разказват потърпевши. Хората от кухнята пък допълват, че практиката е нищо да не се изхвърля. Така варените картофи от снощи днес на обяд се превръщат в картофено пюре. Останалият боб за гарнитура пък се оползотворява в боб чорба, съобщава "Телеграф".

Подготовката на меню за ол инклузив е истинско изкуство, твърдят спецове в туристическия бранш. Кризата, която стигна идо туризма, принуждава собствениците на хотели да изготвят менютата с такива продукти, че да демонстрират изобилие, а в същото време това да не им струва скъпо.

Хотелиерите търсят и намират добри готвачи, които да им правят евтино, но ефектно меню.

Майсторите от своя страна подбират такива продукти, които да не дават голяма фира и имат универсално приложение в приготвянето на различни храни. Много внимателно се подбират и доставчиците на продукти, изобщо всичко се планира добре, за да се спестят излишни разходи в кризата.



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Luskavi-hoteli-po-moreto-durzhat-turistite-na-posti-574609
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.