Изложба нa деца от Център за млади таланти ще се открие в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 07:20 / 12.12.2013Коментари ()549
©
Днес от 17:30 часа в галерия "Георги Андонов" - Мол Галерия Бургас ще бъде открита детска художествена изложба под надслов "Шанс за таланта". Мероприятието се организира съвместно от "Обществен дарителски фонд - област Бургас" и фондация "Шанс за децата на България".

Картините на децата от фондация "Шанс за децата на България" ще бъдат изложени до 14.12.2013. Изложбата е част от инициативите на фондацията по повод - "Седмица на изкуствата: Две години Център за млади таланти, Бургас".

С творбите си, децата, участници в проектите по изкуства "Живопис и графика" и "Интериорен дизайн", с ръководител Таня Стоянова и участници в конкурса за рисунка на фондацията на тема "Фестивал", ще покажат на публиката по оригинален и неповторим начин своя талант. Сред официалните гости ще бъдат: Областният управител на Бургас Павел Маринов, Кметът на Община Бургас, началникът на регионалния инспекторат по образованието Георги Даутев и редица изявени граждани и бизнесмени. Част от експонатите ще се продават благотворително в подкрепа на таланта на децата.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Izlozhba-na-deca-ot-Centur-za-mladi-talanti-shte-se-otkrie-v-Burgas-468775
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.