Около 200 желаещи да станат управители на о. "Св. Анастасия" до момента
Автор: Екип Burgas24.bg 13:46 / 15.11.2013Коментари ()1651
©
До края на месеца желаещите да станат управител на остров Св. Анастасия край Бургас, могат да подават документи в Общината. Интересът е голям и към момента има получени около 200 автобиографии на желаещи да заемат ръководна длъжност при управлението на най-новата туристическа атракция на Бургас, съобщи Кристина Вълчева, временно изпълняващ длъжността директор на общинско предприятие "Туризъм".

Колкото и привлекателно да звучи обявата, то бъдещият ръководител трябва да притежава различни качества.

"Позицията е доста отговорна, тъй като е свързана с управлението на един обект, който не може да се сравни с нищо съществуващо до момента. Търсим човек с опит в управлението на туристически обекти и сме го задали най-общо, защото на острова има къща за гости, ресторант и музей, а и ще се организират събития и всеки опит в една от тези сфери би бил полезен. Трябва ни човек, който преди всичко да има много личностни качества, защото той ще трябва да взима бързи решения в извънредни ситуации, тъй като се касае за е управление на обект, който освен че стартира като нещо ново, но и е на парче земя в морето. Трябва ни човек който да има представа от туристическия пазар, кака да маркетира и продава такъв продукт и да се занимава с цялата дейност по логистиката, което може би едно от най- сложните неща, с които трябва да се справи", каза Вълчева.

Бъдещият управител ще има подкрепата на всички специалисти от новосформираното общинско предприятие "Туризъм" и от екипа на отдел "Европейски проекти". Плановете на община Бургас е островът да заработи като туристически обект през април- май следващата година.

Автобиографиите на кандидатите, които смятат че притежават изискваните качества могат да се пращат на електронната поща на общината или пък да се представят директно в офиса на Туристическия информационен център. След като бъдат събрани всички автобиографии през декември ще се направят събеседвания с предварително отсети кандидати. Очаква се през януари да е ясно кой ще управлява най- новата и голяма туристическа атракция на Бургас - остров Св. Анастасия.

Източник: Радио "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 64
16.03.2015 »
15.09.2014 »
11.09.2014 »
30.08.2014 »
25.08.2014 »
22.08.2014 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Okolo-200-zhelaeshti-da-stanat-upraviteli-na-o-Sv-Anastasiya-do-momenta-464385
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.