Най-красивите европейски градове се пренасят в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 12:16 / 11.11.2013Коментари ()854
©
През ноември Галерия Бургас ще е най-европейският мол. Светът на модата, красивите жени и успешният бизнес ще се пренесат тук чрез инсталации, претворяващи точно стилистиката на градовете, създали най-популярните модни трендове.

Рим, пропит с история и вечност, ще дойде в Бургас със своя Колизеум. Впечатляващо сетивата над 7-метрово копие на Биг Бен, червена телефонна кабина и истинска английска пощенска кутия ще създават алюзията за Лондон. На 7 метра от земята ще се извисява и парижката Триумфална арка, до която посетителите на мола ще могат да стигнат "ползвайки" Метрополитена на френската столица. Тук ще е и Венеция със своите романтични канали и най-вече с Моста на въздишките. Венецианска легенда твърди, че ако двама влюбени се целунат, минавайки под моста при залез слънце, ще бъдат вречени във вечна любов. Влюбените в Бургас също ще могат да си обещаят щастлива любов, защото копието на Моста на въздишките ще бъде изградено така, че да може да се минава под него.

Най-красивите градове от Европа идват в най-добрия български град за живеене, обясняват идеята си от мол Галерия Бургас и поставят старт на най-новите си инициативи - играта "Спечели екскурзия за двама до любима модна дестинация" и промоцията "Горещи страсти от европейски модни столици".

Между 15 и 25 ноември всеки посетител на мол Галерия Бургас има шанс да спечели екскурзия за двама до Рим, Париж, Венеция или Лондон. Просто трябва да дойде и да се снима на специалния фотокът, да качи снимката във Facebook приложението и да призове приятелите си да гласуват за него. Онлайн гласуването ще започне на 26 ноември и ще продължи до 30 ноември. Четирима късметлии ще бъдат изтеглени в томбола измежду 100-те снимки, събрали най-много харесвания. Те ще спечелят екскурзия за двама. Към екскурзията организаторите на играта прибавят и комплект куфари, с които печелившите да осъществят пътуването си.

На 15 ноември в мол Галерия Бургас стартира и още една промоция. Тя дава възможност на клиентите срещу покупките си да получат подарък - чаша с уникален дизайн по избор: Сгряващи спомени от Лондон; Горещи страсти от Венеция; Завладяващ аромат от Рим; Чаша топлина в Париж. Но към европейския привкус на промоцията е прибавен и малко местен шовинизъм. Бургас се нарежда сред най-красивите европейски градове - единият от предлаганите дизайни по чашите носи символа на морския град - Грамофона.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Nai-krasivite-evropeiski-gradove-se-prenasyat-v-Burgas-463560
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.