Пишман търговци обраха кувейтски турист, поискаха му пари за отхапан плод
Автор: Екип Burgas24.bg 14:57 / 30.08.2013Коментари ()677
Вчера, в Районно управление «Полиция» - Несебър, е получено съобщение от 23-годишен кувейтски турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че му е извършена кражба на сумата от 450 евро от група мъже, осъществяващи нерегламентирана разносна търговия на плодове в района на Слънчев бряг - изток. Мъжете му предложили да опита от плодовете без да плаща, като в последствие му поискали сумата от 20 лева за това, че пробвал плодовете. Туристът извадил портфейл от джоба си, за да плати и в същото време единия от продавачите грабнал от портфейла сумата от 450 евро и избягал.

В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от полицейските служители са установени и задържани извършителите на деянието - това са : 40-годишния Д.Г. и 36 год. М.Д. В района на местопроизшествието са установени и : 41-годишната Н.Т., 38-годишната М.С., 49-годишната Б.Д. и 26 год. К.Н., на които са съставени актове по чл. 4 ал. 2 т. 6 от Наредба 2 на Община Несебър. По случая е образувано досъдебно производство.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Pishman-turgovci-obraha-kuveitski-turist-poiskaha-mu-pari-za-othapan-plod-451272
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.