Диджей празнува рожден ден на Cacao Beach
Автор: Екип Burgas24.bg 12:11 / 29.08.2013Коментари ()769
©
На 31 август, прочулия се отвъд границите на Европа български DJ СТАН КОЛЕВ, ще отпразнува собствения си рожден ден с парти, на което главно действащо лице зад пулта ще бъде самият той. И този път сетът му ще оживи публиката на плажния клуб Cacao Beach със своите грабващи мелодии, хипнотизиращи вокали, елегантно внесените в музиката му елементи от автентичния български фолклор и с въздействащите си акорди, лупове и бас линии.

Стан заминава да живее в Маями още в ранните години от своя живот. От 1996г. той започва да продуцира собствена музика, ориентирана главно в жанра progressive house. Вдъхновен от родния фолклор, той успява да пробие с трака "Де Мома Де" в UK Top 40 Dance Chart. Парчето му донася световна популярност, а след завидна дискография от тогава до днес той се превръща в един от най-продаваните артисти в Beatport.

Като DJ, СТАН КОЛЕВ е бил резидент на такива фамозни клубове като "The Living Room", "Opium", "Prive" и става един от пионерите на така наречения Miami South Beach Sound - звученето, което винаги те кара да се разтанцуваш на дансинга, независимо дали си на плажно парти или в някой градски клуб. След резидентството по клубовете на Маями, Стан започва да получава покани като DJ за такива престижни места като Зимната Музикална Конференция в Маями - WMC (Winter Music Conference), "Cielo" (Ню Йорк), "Ibiza" (Вашингтон), "Sancturay" (Дубай), "Progressive Daddy" (Москва).

Авторските му тракове влизат в компилации на такива известни имена като Hernan Cattaneo, Paul Oakenfold, Erick Morillo, Nick Warren, на такива значими музикални брандове, какъвто е Global Underground, както и в така прочутата серия Buddha Bar. Сред по-популярните му колаборации са тези с швейцарската хаус принцеса Dinka, Chris Reece, Mat Darrey, израелският DJ и продуцент от Тел Авив Matan Caspi (www.facebook.com/MatanCaspi1). Последният ще е специален гост на партито на СТАН КОЛЕВ в последния ден от август, наред с DJ Boryana (www.facebook.com/djboryana), с която Стан има романтична връзка.

Празничната вечер, с която на CACAO BEACH ще кажем довиждане на най-летния месец в годината и ще отпразнуваме рождения ден на DJ СТАН КОЛЕВ, ще стартира в 23:00ч. на 31 август, петък. Входът ще е 15 лева.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Didzhei-praznuva-rozhden-den-na-Cacao-Beach-451020
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.