Издирват бургазлийка и бандата й за серия грабежи по курортите
Автор: Екип Burgas24.bg 15:26 / 08.08.2013Коментари ()1233
Във връзка с неутрализираната група за извършване на кражби през незатворени балконски врати или прозорци, действала на територията на Приморско, ММЦ - Приморско и Китен за периода от 26.06.т.г. до 06.08.т.г., ви уведомяваме че 28 годишната бургазлийка Г.В. е била обявена за общодържавно издирване за привеждане в сила на присъда в размер «три години и един месец лишаване от свобода» за извършени кражби. След задържането си Г.В. е приведена в Сливенския женски затвор за изтърпяване на присъдата.

Спрямо бургазлийката и двамата й съучастника - 25 годишния Г.Г. и предалия се сам в полицията в Приморско - П.Г., 29 годишен, са предприети процесуално-следствени действия за документиране на цялостната им престъпна дейност. До момента е установено, че тримата са извършили общо 13 кражби на вещи и парични суми от почиващи, осъществени по идентичен начин, чрез проникване през незатворени балконски врати или прозорци. Част от откраднатите вещите са намерени и иззети.

Работата по издирването и изземването на останалите вещи - обект на престъпленията продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Приморско.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Izdirvat-burgazliika-i-bandata-i-za-seriya-grabezhi-po-kurortite-447637
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.