Николай Димитров пред ББС-Лондон: Злоупотребата с алкохол от един или друг чуждестранен турист е проблем, произтичащ от неговото възпитание и самоконтрол
Автор: Екип Burgas24.bg 17:03 / 28.07.2013Коментари ()828
©
По този начин отговори несебърският кмет на въпрос на екип на телевизия ББС-Лондон за зачестилите случаи на злоупотреба с алкохол най-вече от млади англичани в Слънчев бряг. Екипът на ББС, който снима филм за проблематиката на почиващите млади британци в Слънчев бряг, разговаря с кмета на Несебър повече от час. Той отговори изчерпателно на зададените му въпроси относно осигуряване на условията за сигурността и спокойствието на чуждестранните туристи на територията на общината, респективно в кк. Слънчев бряг, през летния сезон. Кметът информира за мерките, които се прилагат от специализираните органи, съвместно с общината, за ограничаване на престъпността, разпространението на наркотици и злоупотребата с консумация на алкохол.
Отговаряйки на въпроса за възможностите за развлечение в Слънчев бряг кметът разясни, че курортът след вложените инвестиции при раздържавяването му се е сдобил с изцяло модернизирана съвременна хотелска база, в която се развиват различни видове туризъм за хора от всички възрастови групи.

При всеки въпрос от ББС се интересуваха най-вече от личното мнение на Димитров не само и не толкова като кмет, а преди всичко като гражданска позиция. Той я заяви недвусмислено по отношение на престъпността, разпространението на наркотици и злоупотребата с алкохол от младите хора.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Nikolai-Dimitrov-pred-BBS-London-Zloupotrebata-s-alkohol-ot-edin-ili-drug-chuzhdestranen-turist-e-problem-proiztichasht-ot-negovoto-vuzpitanie-i-samokontrol-445456
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.