Плеймейтка скандализира докторите в бургаска болница
Автор: Екип Burgas24.bg 10:48 / 04.07.2013Коментари ()1309
© Burgas24.bg
Снимка Архив
Черната Златка скандализира докторите в бургаската болница, след като вдигна истерична пушилка в шоковата зала. Екшънът се разигра във вторник вечерта. Плеймейтката пристигнала в Спешния център заедно с баща си Димитър Димитров, който получил трети инсулт. Човекът буквално берял душа, когато го вкарали в шоковата зала. Златка обяснила, че това е трети инсулт, и помолила лекарите да побързат. Малко по-късно в болницата се разиграл невиждан скандал. Златка се скарала с лекарите и крещяла и настоявала родителят й да бъде опериран спешно. Доктори се оплакаха, че плеймейтката ги псувала и ги заплашвала с мутри.

"Тази жена се държеше арогантно, вдигаше скандали и ни заплашваше. А ние правехме всичко по силите си, но имахме много пациенти", казаха дежурните лекари. Плеймейтката не отрече, че е имало скандал, но заяви, че обвиненията на лекарите, че ги е псувала, са измислени.

"Баща ми имаше голям мозъчен кръвоизлив. Аз не знаех дали ще оживее, а те ме гонят и никой не ми казва какво е състоянието му. Цели два часа чаках отвън, а той вътре и лекар няма. Просто ги молех да повикат лекар, а те ми крещяха, че когато дойде - тогава."

"Искам да изкажа специални благодарности на неврохирурга д-р Недев и екипа му, които оперираха баща ми. Операцията е продължила 1,20 ч. Имал е огромен мозъчен кръвоизлив, изтеглили са 200 мл кръв отдясно", каза през сълзи Златка.

Седмица по-рано баща й е бил отново в болница, където установили, че е в перфектно състояние.

"Негов приятел ми каза, че не е изглеждал никак добре. Очевидно още тогава е имал мозъчен отток, но така и не са му обърнали внимание", коментира плеймейтката.

Източник: в. "Монитор"



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Pleimeitka-skandalizira-doktorite-v-burgaska-bolnica-441363
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.