"Психология" е най-новата акредитирана от НАОА специалност в БСУ
Автор: Екип Burgas24.bg 11:56 / 20.06.2013Коментари ()783
© Burgas24.bg
Бивши и настоящи студенти от
Бургаски свободен университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 19 юни 2013 г. Националната агенция за оценяване и акредитация акредитира и с това легитимира обучение в професионално направление "Психология" в Бургаския свободен университет. Обявява се прием на студенти по това направление за учебната 2013 - 2014 г. Кандидат-студентите могат да получат допълнителна информация на тел. 056 900 419 / 449.

Завършилите специалност "Психология" се реализират професионално в предприятията, учрежденията и организациите в звената за психологическо подпомагане и консултиране. Те могат да работят като психолог в образователната система, в здравни и болнични заведения, в службите за психологическо консултиране, в подразделенията на МВР и МО, в неправителствени организации, в управлението и държавната администрация, в съдебната система.

Обучението в професионално направление "Психология" в Центъра по хуманитарни науки към Бургаския свободен университет е реализация на възприетата от Университета отговорност да участва в започналите обществени реформи, като бъде носител на новите идеи и тенденции в образованието.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Psihologiya-e-nai-novata-akreditirana-ot-NAOA-specialnost-v-BSU-438903
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.