Деца със СОП участваха в състезание "Мама, татко и аз" в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 11:31 / 20.05.2013Коментари ()608
©
Бивши и настоящи ученици от
ОУ"Найден Геров":
виж още
Бивши и настоящи ученици от
ОУ"Антон Страшимиров":
виж още
Бивши и настоящи ученици от
ОУ " П. К. ЯВОРОВ":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
По проект "Среда и сигурност за деца от уязвими социални групи", финансиран по ОП "Развитие на човешките ресурси" се проведе спортно състезание с участието на родители "Мама, татко и аз". Това е първият спортен празник по дейност 5 "Работа с децата и учениците за приемане на различието". То се състоя в спортна зала "Бойчо Брънзов" и участваха деца и ученици от партньорите по проекта ОДЗ № 9 "Делфин", ЦДГ № 1 "Звездица", ОДЗ № 4 "Калина Малина", ОУ "Пейо Яворов", ОУ "Найден Геров" и ОУ "Антон Страшимиров".

Официални гости на събитието бяха Веселина Таралова - ръководител на проекта, Пепа Ангелова - Директор на Общински Детски комплекс, г-жа Стоянова и г-жа Николова - директор и пом. директор на Ресурсен център, г-жа Москова - ст.експерт към Главна дирекция "Структурни фондове" към Министерство на образованието, младежта и науката, екипа по проекта, както и директори и експерти от градините и училищата партньори по Проекта.

Всички участници бяха поздравени и наградени с книжки и сертификати. Всеки отбор получи и отборна награда за отличното си представяне. Следващият спортен празник по проекта предстои през месец октомври.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Deca-sus-SOP-uchastvaha-v-sustezanie-Mama-tatko-i-az-v-Burgas-433404
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.