Починалият моторист се блъснал с висока скорост в колата пред него
Автор: Екип Burgas24.bg 10:52 / 08.05.2013Коментари ()1624
© Impact Press Group
Снимка Архив
Движение с несъобразена скорост с интензивността на движението от страна на водача на мотоциклета, поради което се удря в намаляващия пред него скоростта лек автомобил, е довела до ужасния инцидент вчера в Бургас, при който по-късно в болницата почина 25-годишния моторист. За смъртта на моториста ви съобщихме по-рано днес. От бургаската полиция дадоха повече яснота около катастрофата:

Вчера, около 17.10 часа в гр.Бургас ул. «Струга», на 50 метра преди кръстовището с ул. «Ванче Михайлов», при ясно време и суха пътна настилка настъпва ПТП с участието на мотоциклет «Хонда» с бургаска регистрация управляван от 25-годишния И.К. от гр.Бургас и л.а. «Опел Вектра» с бургаска регистрация, управляван от 60-годишния А.Ц. от гр.Бургас.

От ПТП-то в МБАЛ Бургас с автомобил на ЦСМП е откаран мотоциклетиста, където е прегледан и настанен за лечение в реанимация с диагноза политравматизъм - с опасност за живота (по-късно е починал). На водача на мотоциклета му е взета кръв за химичен анализ, водача на лекия автомобил е изпробван с дрегер отчел нулеви показания и му е взета кръв за химичен анализ.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Pochinaliyat-motorist-se-blusnal-s-visoka-skorost-v-kolata-pred-nego-431222
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.