Хотелиер от Слънчев бряг: Опитаха се да ме убият
Автор: Екип Burgas24.bg 17:54 / 01.05.2013Коментари ()918
©
Опит за атентат срещу известния хотелиер от Слънчев бряг Веселин Налбантов е имало рано тази сутрин. Собственикът на хотелски комплекс "Колизеум" и 19-годишният му син като по чудо се отърваха от зверска катастрофа по пътя между Свети Влас и близкото село Горица, съобщава Флагман.бг. Неизвестни развили четирите болтове на лявата шофьорска гума на ловния му джип "Чероки" снощи пред дома му в Свети Влас. Петият оставили леко затегнат. Без да подозира за случилото се рано сутринта Налбантов се качил в джипа си с 19 годишния си син. Двамата се отправили към близкото село Горица. В един момент колата започнала да поднася и да се тресе. Хотелиерът набил спирачки и спрял, след което се обадил за помощ, пише БЛИЦ.

"Разминах се като по чудо от тежка катастрофа", потвърди и самият бизнесмен.

Веселин Налбантов е собственик на хотелски комплекс, в близост до плажа на Слънчев бряг. Той е член на УС на Съюза на собствениците в комплекса. Налбантов води ожесточена битка години наред срещу незаконните сергии, които грозят и сриват имиджа на курорта.

Само преди няколко дни той се е срещнал с представители на РДНСК, които са установили над 600 незаконни временни обекти в Слънчев бряг. Сергиите предстоят да бъдат премахнати, но за повечето от тях вече са взети наемите.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Hotelier-ot-Slunchev-bryag-Opitaha-se-da-me-ubiyat-430408
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.