Димитър Николов поздрави ръководството на МБАЛ Бургас за престижната награда “Прометея"
Автор: Екип Burgas24.bg 16:43 / 29.04.2013Коментари ()513
©
"Нека се знае, че пластиката е обща. Приемете сърдечните ни благодарности за огромния принос в подобряване условията на труд в болницата и работната среда. Благодарение на доброто ни сътрудничество с Вас, успяхме да направим много и МБАЛ Бургас върви напред". Това заяви днес изпълнителният директор на болницата д-р Георги Матев на официална среща с кмета Димитър Николов.

Преди броени дни МБАЛ Бургас стана един от тримата носители на престижната награда на КНСБ "Прометея", която се връчва за принос в хуманизирането на работната среда, здраве и безопасност на хората.

"Радвам се, че МБАЛ Бургас в партньорство с Общината работи по редица мащабни проекти. В най - скоро време ще се финализира проекта за изграждане на хеликоптерна площадка, което ще увеличи степента на мобилност на болничните екипи и ще спомогне за реализирането на животоспасяващи операции", заяви Димитър Николов.

Бургазлии ще се радват и на нов кръвен център в нова мултифункционална сграда, с материална база без аналог в страната. Предстои цялостен ремонт и саниране на сградата по проект за енергийна ефективност и подобряване на болничната инфраструктура.

На срещата присъстваха д-р Татяна Николова, която е регионален представител на Федерацията по здравеопазване на КНСБ в Бургас, председателят на КНСБ - Бургас - Златин Трепечов и доц. Петко Танев.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Dimitur-Nikolov-pozdravi-rukovodstvoto-na-MBAL-Burgas-za-prestizhnata-nagrada-Prometeya-430038
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.