Бургаски студенти с благотворителна кампания за ученици в неравностойно положение
Автор: Екип Burgas24.bg 14:36 / 17.04.2013Коментари ()709
©
Бивши и настоящи студенти от
"Професор д-р Асен Златаров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Студенти от Бургас започнаха благотворителна кампания за ученици в неравностойно социално положение. Бъдещите висшисти от Университет "Проф. д-р Асен Златаров" - Бургас се обединяват в каузата "Балната вечер на мечтите" за ученици, на които им предстои да прекрачат прага на гимназията.

Двигателят на благотворителната инициатива Деси Денкова споделя, че няма нищо по-хубаво от това да сбъднеш една мечта. Студентите събират рокли, костюми и аксесоари за вълнуващата вечер на абитуриентите и призовават повече дарители да се включат в инициативата.

Всеки дарител попълва декларация за облеклата и аксесоарите, които предоставя на съхранение на Студентският съвет към Университет "Проф. д-р Асен Златаров" - Бургас. Офисът се намира в блок 1, стая 317 в Ректората на Университета.

До този момент са събрани над 10 облекла за децата от Социален учебно-професионален център в с. Бата. Студентите споделят, че търсят още нуждаещи се ученици, за да ги подкрепят в тяхната вълнуваща вечер.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaski-studenti-s-blagotvoritelna-kampaniya-za-uchenici-v-neravnostoino-polozhenie-427795
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.